TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya LÖSEV’den anlamlı hediye

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, LÖSEV’e yapılan katkılardan dolayı son derece anlamlı bir hediyeyle onurlandırıldı.


Gündem 14.11.2025 23:42:00 0
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya LÖSEV’den anlamlı hediye

LÖSEV sayesinde hastalığını yenerek yeniden hayata tutunan ve eğitimine LÖSEV okulunda devam eden Yiğit isimli çocuk, Dr. Basa için özel bir resim hazırladı.

Dr. Süleyman Basa, aldığı bu hediyenin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Hayatımda aldığım en anlamlı teşekkür plaketi” sözleriyle duygularını ifade etti.

LÖSEV Kurucu Başkanı Dr. Üstün Ezer, Yiğit’e ve tüm LÖSEV gönüllülerine teşekkürlerini iletirken, Dr. Basa da LÖSEV’in çocukların hayatına dokunan çalışmalarının her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı.

Etkinlikte, dayanışmanın ve iyiliğin bir çocuğun kalbinden çıkan bir resimde nasıl anlam bulduğuna bir kez daha tanıklık edildi.

R12-2

R10-1

Eski CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen’e “rüşvet” gözaltısı Serik’te rüşvet iddiası gündemi sarstı; eski CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, bir esnaftan 80 bin lira talep ettiği iddiasıyla soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi Tohumda ihracatçı pozisyonunu sürdüren Türkiye'den Rusya, Çin, İspanya, Fas ve Hindistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeye sebze tohumunda en çok domates, biber ve salatalık gönderiliyor.
Isparta'dan İsa Paşa'ya vefa Tuğgeneral İsa Baydilli, şehadetinin yıl dönümünde Kayseri Hava Şehitliği’nde düzenlenen anlamlı törenle rahmet ve minnetle anıldı. Gaziler, şehit yakınları ve Ispartalılar, “Unutmamak ve unutturmamak” vurgusuyla şehidin hatırasın
Bakan Kurum: Karapınar ve Konya’da büyük dönüşüm başladı Bakan Murat Kurum, Karapınar ve Konya’da hayata geçirilen yeni hizmet binası, çevre düzenleme ve tarihi doku yenileme projeleriyle şehrin geleceğine damga vuracak kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını açıkladı.
CHP ANTALYA'DA ERİYOR ORC Araştırma’nın yayımladığı son anket, CHP’nin bazı büyükşehirlerde ve güçlü olduğu illerde ciddi oy kaybı yaşadığını ortaya koydu.