Trabzon’da 30 Ağustos coşkusu meydanlara taştı

Trabzon’da 30 Ağustos coşkusu meydanlara taştı


Yaşam 31.08.2025 11:21:17 0
Trabzon’da 30 Ağustos coşkusu meydanlara taştı

Trabzon'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen fener alayı yürüyüşü coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi. 

TRABZON (İGFA) - Trabzon'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında fener alayı yürüyüşü yapıldı. Kahramanmaraş Caddesi’nde başlayan ve Atatürk Alanı’nda son bulan yürüyüşe, Vali Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in yanı sıra, kent protokolü ve binlerce vatandaş katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ve fenerlerle yürüyen katılımcılar, büyük bir coşkuyla bağımsızlığımızın sembolü olan Zafer Bayramı’nı kutladı.

BU GURURU PAYLAŞMAK BİZİM İÇİN ONURDUR

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık mücadelesinde sergilediği azim ve kararlılığın en büyük sembollerinden biridir. Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğu aşabileceğinin göstergesidir. Bugün burada hemşehrilerimizle birlikte omuz omuza yürümek, bu gururu paylaşmak bizler için büyük bir onurdur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı minnet ve rahmetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

Ali Çetin: “Tarımın gücü sahadaki esnafımızdır” AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Aksu ilçesinde tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek esnafın talep ve beklentilerini yerinde dinledi.
Genel sekreter değil, yardımcıları değişti: Isparta il özel idaresi’nde dikkat çeken atamalar Uzun süredir genel sekreter ataması beklenen Isparta İl Özel İdaresi’nde beklenti yine karşılık bulmadı. Genel sekreterlik makamı yerinde kalırken, kurumda değişim bu kez yalnızca genel sekreter yardımcıları ve şube müdürleri düze
ITSO, TÜM PAYDAŞLARI AYNI MASADA BULUŞTURDU İNŞAAT SEKTÖRÜNDE CAM BALKON UYGULAMALARI NETLEŞTİ
Burdur Valisi Bilgihan’dan gazi ailelerine ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri programı kapsamında kentte yaşayan kahraman gazilerle bir araya geldi. Programın devamında Çocuk Evi’ni ziyaret eden Vali Bilgihan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Burdur'da yolcu taşımacılığına denetim! 273 araç denetlendi Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, şehirler arası yolcu taşımacılığında kural ihlallerini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla 16–18 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde denetim yaptı.