Tuncay Meriç’in katil zanlısı Edirne’de yakalandı

Tuncay Meriç’in katil zanlısı Edirne’de yakalandı


Gündem 29.08.2025 10:16:49 0
Tuncay Meriç’in katil zanlısı Edirne’de yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çekmeköy’de Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç’in öldürülmesiyle ilgili şüpheli E.H.’nin Edirne Uzunköprü’de yakalandığını duyurdu. Bakan, operasyonda emeği geçen güvenlik güçlerini tebrik etti.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 Ağustos 2025’te İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç’in bir kafede yemek yediği sırada silahlı saldırıyla öldürülmesi olayına ilişkin önemli bir gelişmeyi paylaştı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, cinayet şüphelisi E.H.’nin, yapılan istihbari çalışmalar ve yoğun takip sonucu Edirne’nin Uzunköprü ilçe merkezinde düzenlenen operasyonla yakalandığını bildirdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1961294026264498238

Operasyonun başarısından dolayı Edirne Valisi’ni, İstanbul ve Edirne İl Emniyet Müdürleri’ni, Edirne İl Jandarma Komutanı’nı ve emeği geçen polis ile jandarma personelini tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Allah ayağınıza taş değdirmesin” dedi.

Cinayetin, iddiaya göre alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı belirtilirken, şüphelinin yakalanması için güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadelerinden faydalanıldı

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Muhittin Böcek hakkında büyüyen soru: Bu servetin kaynağı ne? Geçmişteki mütevazı hayat anlatıları ile bugünkü mal varlığı arasındaki uçurum, Antalya siyasetinde yanıt bekleyen sorular doğuruyor.
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı ve vekili değişti Hakimler ve Savcılar Kurumu 1. Dairesi'nin 18 Mart 2026 tarih ve 456 sayılı Adli Yargı Kararnamesi'ne göre Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci görevinden alınarak Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne, Antalya Cumhur
Isparta’da mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor Isparta Belediyesi, Ramazan ayının son günlerine girilmesiyle birlikte vatandaşların arife ve bayram günlerinde gerçekleştireceği kabir ziyaretleri öncesinde mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.
Meteoroloji’den 15 il için uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde etkili olması beklenen yağış ve rüzgar nedeniyle 15 il için “sarı” kodlu uyarı yaptı.