Türel’in tepkisi haberleri sildirdi

Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.


Siyaset 5.02.2026 01:16:00 0
Türel’in tepkisi haberleri sildirdi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Av. Can Okan Kıran’ın, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel hakkında ortaya attığı iddialar siyaset gündeminde yankı uyandırdı. Kıran’ın bilgi ve belgeye dayanmadan yaptığı değerlendirmelere Menderes Türel, sosyal medya hesabı üzerinden sert ifadelerle karşılık verdi.

Türel açıklamasında, iddiaları kesin bir dille reddederek şu ifadelere yer verdi:
“Yolsuzluğa, rüşvete, soyguna bulaşmış olanlar cezaevlerinde yatıyor. FETÖ ile mücadele için attığımız adımların, FETÖ artıkları tarafından iftiraya dönüştürülmesini haber yapanların gerçek kimliklerini adeta ‘iyot’ gibi ortaya koyması ise ibretliktir.”

Bu açıklamanın ardından dikkat çekici bir gelişme yaşandı. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Kıran’ın sözlerini haberleştiren bazı internet sitelerinin, ilgili içerikleri yayından kaldırdığı görüldü. Haberlerin kısa süre içinde silinmesi kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu.

Yaşanan gelişmeler, Türel’in verdiği cevabın etkili olduğu ve kamuoyunda karşılık bulduğu şeklinde değerlendirilirken, konu Antalya siyasetinde tartışılmaya devam ediyor.

Davraz Kapalı Pazar Alanına 1.2 MW’lik GES Başkan Başdeğirmen: “Güneşten gelen gelir geleceğimize yatırım oluyor”
Burdur Cumhuriyet meydanı’nda “1 şehir 3 proje” lansmanı yapıldı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda dönüşüm başlıyor: “1 Şehir 3 Proje” ile Burdur’un kalbi, sosyal yaşamı canlandıran, ticareti güçlendiren ve otopark sorununa kalıcı çözüm sunan yeni projelerle yeniden şekilleniyor.
TİMBİR Üyelerine Müjde: Özel Anadolu Hastaneleri ile İndirim Protokolü İmzalandı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Özel Anadolu Hastaneleri ile kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı.
Zabun’dan Halıcı’ya Sert Yanıt: “Bu Aziz Millet Kervanı Ters Döndürmez” CHP’li Halıcı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeler tartışma yaratırken, AK Parti Milletvekili Zabun’dan dikkat çeken bir yanıt geldi: “Bu aziz millet kervanı ters döndürmez.”
Kepez Belediyesi’nde mobil yemek uygulaması hayata geçti Kepez Belediyesi, uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli yemekleri herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan ikinci Kent Lokantası ile Kepez’in dört bir yanına hizmet götürecek Mobil Kent Lokantasını hizmete açtı.