Turgut Özalın 28nci ölüm yıldönümü

Türk siyasi hayatının renkli isimlerinden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 28. yılında anılacak.


Gündem 17.04.2021 12:00:00 0
Turgut Özalın 28nci ölüm yıldönümü

ANKARA (İGFA) - 17 Nisan 1993 tarihinde hayatını kaybeden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özalın ölümünün ardından 28 yıl geçti. 66 yıllık ömründe Türkiyenin özgür, demokratik ve sivil bir yapıya kavuşmasına önemli katkılar sağlayan Turgut Özal ölüm yıl dönümünde anılacak.



Başdeğirmen: İşbirliği içinde hizmet edeceğiz Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız” HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.
HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI