Türkiye-EU Business Forum 2025 Brüksel’de

Türkiye-EU Business Forum 2025 Brüksel’de


Ekonomi 30.10.2025 11:37:44 0
Türkiye-EU Business Forum 2025 Brüksel’de

Hise Global ana sponsorluğunda 6 Kasım’da düzenlenecek forum, AB’nin yeşil mutabakatı ile Türkiye’nin kalkınma vizyonunu buluşturacak; enerji, mobilite ve Orta Koridor fırsatları masada.

İSTANBUL (İGFA) - Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği desteğiyle organize edilen Türkiye-EU Business Forum 2025, 6 Kasım’da Brüksel’de kapılarını açıyor.

“Geleceği Güçlendirmek: Yeşil ve Dijital Dönüşümde Stratejik Ortaklık” temalı etkinlik, Hise Global’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Forum, sürdürülebilir yatırımlar, teknoloji transferi ve ekonomik iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Enerji, mobilite, akıllı şehirler ve Orta Koridor oturumlarında Avrupa Komisyonu, Dünya Bankası, OECD, TOBB ile sektör temsilcileri bir araya gelecek.

Yeşil enerji, elektrikli araçlar, akıllı şehir uygulamaları ve bölgesel ticaret bağlantıları tartışılacak.

Hise Global, Avrupa yapılanması Hise Europe ile proje yönetimi, mühendislik ve sürdürülebilirlik danışmanlığındaki uzmanlığını sergileyecek.

DMM’den Antalya Pil Fabrikası Arazisi Açıklaması: “İddialar Gerçeği Yansıtmıyor” Cumhurbaşkanlığı DMM, Antalya’daki MKE Pil Fabrikası arazisinin siyasi gerekçeyle geri istendiği iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.
Uluborlu Turizmine Yeni Adım Isparta Uluborlu Belediyesi, ilçenin tarihi ve doğal zenginliklerini öne çıkaracak yürüyüş rotası projesi için BAKA’da toplantı gerçekleştirdi.
IYAŞ, Isparta’nın gururudur Başkan Başdeğirmen: IYAŞ, halk ortaklığı modeli ile Türkiye’de ayakta kalan nadir işletmelerden biridir.
Başkan Sekmen, Kadın Zirvesi’nde İbradı’yı Cumhurbaşkanına tanıttı İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, AK Parti Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi’nde İlçesini Temsil Etti
Alacabel’de kar yağışı başladı Antalya Konya arası Alacabel’de kar yağışı etkili olurken, sürücülere buzlanma ve kaygan zemin uyarısı yapıldı. Yetkililer, zorunlu olmadıkça yola çıkılmamasını ve kış lastiği–zincir hazırlığının mutlaka tamamlanmasını istedi.