Türkiye-Özbekistan ilişkilerini görüştüler

Türkiye-Özbekistan ilişkilerini görüştüler


Dünya 31.03.2024 21:45:15 0
Türkiye-Özbekistan ilişkilerini görüştüler

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre görüşmede, Türkiye ile Özbekistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin demokratik olgunlukla gerçekleştirdiği yerel seçim nedeniyle tebriklerini ileten Mirziyoyev’e teşekkür etti.

Serik hali’nde tuvalet krizi: Çiftçi ve esnaf isyanda Serik Toptancı Hali’nde Tepki Çeken Tuvalet Krizi: Çiftçi de Esnaf da İsyanda...
Sanayide çalışan kişi başına üretim endeksi üçüncü çeyrekte arttı Sanayide çalışan kişi başına üretim endeksi, 2025 yılının üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artış gösterdi.
Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi Türkiye’de vergi mevzuatını geniş kapsamda değiştiren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri görüşüldü Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Mehmet Daniş ve RTÜK Başkan Yardımcısı Deniz Güler’i ziyaret etti.
AGC Basın Sohbetleri’nin Konuğu: Antalyaspor A.Ş. Başkanı Rıza Perçin Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Basın Sohbetleri”nin konuğu olan Antalyaspor A.Ş. Başkanı Rıza Perçin, kulübün geleceği ve hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.