Tütüncü’den Teomanpaşa’ya Doğalgaz müjdesi


Yaşam 3.08.2020 23:49:00 0
Tütüncü’den Teomanpaşa’ya Doğalgaz müjdesi

Kepez’in 23 mahallesini doğalgaz konforu ile buluşturan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayramdan hemen sonra Teomanpaşa Mahallesi’nde de doğalgaz çalışmalarının başlayacağını müjdeledi.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayram öncesi makamında ENERYA heyetini kabul etti. Bugüne kadar Kepez’e yapılan ve yapılacak olan doğalgaz yatırımlarının konuşulduğu ziyarette Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir mahalleye daha doğalgaz müjdesi verdi. Tütüncü, “Teomanpaşa sakinleri bütün hemşehrilerimize güzel bir müjdemiz, çok hoş bir bayram sürprizimiz var. Artık buna bayram şekerimi demeliyiz, bayram hediyesi mi demeliyiz bilemedik. Teomanpaşa’ya bayram hediyesi gibi bir haber. Kepez’in doğalgaz ağı büyüyor” dedi.  
 
Kepez’in 24’ncü mahallesine doğalgaz
 
Teomanpaşa Mahallesi'nin en önemli beklentilerinden birisinin doğalgaza kavuşmak olduğunu belirten Tütüncü, “Dönemimizde Kepez’e çok önemli doğalgaz yatırımları yaptık. Doğalgaz çok önemli, çevreci bir enerji… Kepez doğalgazla bizim dönemimizde tanıştı.Bundan dolayı çok mutluyuz. 23 mahalleye doğalgazı getirdik. Şimdi 24’ncü mahalle olarak bayramdan hemen sonra Teomanpaşa'da doğalgaz çalışmaları başlıyor. İnşallah bu kış Teomanpaşa Mahallesi sakini hemşerilerimiz doğalgazla ısınabilecekleri güzel bir ortama, güzel bir imkana kavuşmuş olacaklar. Teomanpaşa’ya bu müjdemiz hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. Kepez Belediyesi son 11 yılda 23 mahalleye ve 100 binden fazla konutun kapısına doğalgaz getirdi.

Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi Salih Gündoğdu ve Eren Can Yıldız’ın sahne aldığı “Yaşayan Miras Şöleni”nde Ispartalılar türkü dolu unutulmaz bir gece yaşadı; program sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Müdürü Vural Oğuzlar sanatçılara hediyelerini
Başkan Başdeğirmen açıkladı: Cumhuriyet caddesi’nde orta refüj kaldırılıyor Isparta’da Cumhuriyet Caddesi için yapılan ankette çoğunluk orta refüjün kaldırılmasını istedi; Şükrü Başdeğirmen, sonuçlara göre trafik düzenlemesinin yeniden yapılacağını açıkladı.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı, söyleşiler ve imza günleriyle her yaştan ziyaretçiye hitap ederken, 5 Nisan’a kadar yoğun bir program sunacak.