UEDAŞ, müşteri memnuniyetinde sektör lideri

UEDAŞ, müşteri memnuniyetinde sektör lideri


Ekonomi 4.02.2025 10:26:11 0
UEDAŞ, müşteri memnuniyetinde sektör lideri

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi  (TEDAŞ), 2024 yıl sonu memnuniyet anketi sonuçlarını açıkladı. UEDAŞ, yıl boyunca gösterdiği yüksek performansla dikkat çekti. Müşteri memnuniyetinde elde ettiği başarılı sonuçlarla öne çıkan şirket, sektörde ilk sırada yerini aldı.

BURSA (İGFA) - Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da  5 milyonun üzerinde nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sağlayan UEDAŞ, müşteri odaklı yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde başarı dolu bir yıla imza attı.

Müşteri taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunan şirket, bu başarılarını 2024 yılında çağrı merkezi hizmet memnuniyetinde 83 puanla sektör 1.si olarak taçlandırdı.

Bu başarı,UEDAŞ’ın yıllardır sürdürdüğü yüksek standartlara dayalı hizmet anlayışının ve sürekli iyileştirme hedeflerinin bir yansıması olarak dikkat çekerken,  şirket, müşteri memnuniyetini artırma yönündeki kararlılığıyla, sektörün en güvenilir ve tercih edilen enerji şirketlerinden biri olma vizyonunu güçlendirdi. 

HEDEFİMİZ, SEKTÖRDEKİ BAŞARILARIMIZIKALICI HALE GETİRMEK

Hizmet anlayışını sürekli yenileyerek kaliteyi sürdürülebilir hale getirdiklerini ifade eden UEDAŞ Genel Müdürü Cihangir Gençoğlu, müşteri memnuniyetinin şirketin temel taşlarından biri olduğunu belirterek, her adımı bu motivasyonla attıklarını söyledi.

"Müşteri odağımızın ve hizmet süreçlerimize yaptığımız yatırımın  bir sonucu olarak çağrı merkezi hizmetlerinde sektörde en yüksek memnuniyet skoruna ulaştık" diyen Cihangir Gençoğlu, "Amacımız, her yıl hizmet kalitemizi daha da ileriye taşıyarak, kesintisiz ve yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam etmek. Müşterilerimize daha hızlı, etkili ve dijital çözümler sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2025 yılı için planladığımız yatırımlar ve dijitalleşme projeleriyle, bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Mecliste Gergin Anlar: “Başarısız ve Beceriksiz” Çıkışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Şubat ayı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi’ndeki altyapı sorunları üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i sert sözlerle eleştirdi.
“Kazadan Kurtulan Oğuz dehşeti anlattı” Antalya’da 10 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulan üniversite öğrencisi Oğuz, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Otobüsün içi bir anda cehenneme döndü” dedi.
Yenişarbademli’de doğalgaz çalışmaları resmen başladı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, Torosgaz Isparta İl Müdürü Mehmet Şanlı’yı ilçede ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede doğalgaz altyapısı ve planlanan enerji yatırımları ele alındı; ilçeye doğalgaz arzı için çalışmal
Isparta’da Aziz Şehitler Dualarla yâd edildi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından Ocak ve Şubat aylarında şehadet mertebesine ulaşan kahraman şehitler için mevlid-i şerif programı düzenlendi.
İhracatta dijitalleşme ve markalaşma çağrısı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2026 yılı Ocak ayı ihracat verilerini değerlendiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, Isparta’nın yılın ilk ayında 34 milyon 815 bin dolar ihr