UEDAŞ, müşteri memnuniyetinde sektör lideri

UEDAŞ, müşteri memnuniyetinde sektör lideri


Ekonomi 4.02.2025 10:26:11 0
UEDAŞ, müşteri memnuniyetinde sektör lideri

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi  (TEDAŞ), 2024 yıl sonu memnuniyet anketi sonuçlarını açıkladı. UEDAŞ, yıl boyunca gösterdiği yüksek performansla dikkat çekti. Müşteri memnuniyetinde elde ettiği başarılı sonuçlarla öne çıkan şirket, sektörde ilk sırada yerini aldı.

BURSA (İGFA) - Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da  5 milyonun üzerinde nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sağlayan UEDAŞ, müşteri odaklı yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde başarı dolu bir yıla imza attı.

Müşteri taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunan şirket, bu başarılarını 2024 yılında çağrı merkezi hizmet memnuniyetinde 83 puanla sektör 1.si olarak taçlandırdı.

Bu başarı,UEDAŞ’ın yıllardır sürdürdüğü yüksek standartlara dayalı hizmet anlayışının ve sürekli iyileştirme hedeflerinin bir yansıması olarak dikkat çekerken,  şirket, müşteri memnuniyetini artırma yönündeki kararlılığıyla, sektörün en güvenilir ve tercih edilen enerji şirketlerinden biri olma vizyonunu güçlendirdi. 

HEDEFİMİZ, SEKTÖRDEKİ BAŞARILARIMIZIKALICI HALE GETİRMEK

Hizmet anlayışını sürekli yenileyerek kaliteyi sürdürülebilir hale getirdiklerini ifade eden UEDAŞ Genel Müdürü Cihangir Gençoğlu, müşteri memnuniyetinin şirketin temel taşlarından biri olduğunu belirterek, her adımı bu motivasyonla attıklarını söyledi.

"Müşteri odağımızın ve hizmet süreçlerimize yaptığımız yatırımın  bir sonucu olarak çağrı merkezi hizmetlerinde sektörde en yüksek memnuniyet skoruna ulaştık" diyen Cihangir Gençoğlu, "Amacımız, her yıl hizmet kalitemizi daha da ileriye taşıyarak, kesintisiz ve yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam etmek. Müşterilerimize daha hızlı, etkili ve dijital çözümler sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2025 yılı için planladığımız yatırımlar ve dijitalleşme projeleriyle, bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Şerif Yılmaz Kamu Denetçiliği Görevine Resmen Başladı TBMM Karma Komisyonu tarafından Kamu Denetçiliği görevine seçilen Merkez Valisi Şerif Yılmaz, Sadettin Kalkan’dan görevi devralarak bugün itibarıyla resmen görevine başladı.
Kaş’ta ruhsatlar tehlikede Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Erman Günay, itfaiye denetimleri sonrası gerekli başvuruları yapmayan turizm işletmelerinin ruhsat iptali riskiyle karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den Beldibi’ne yol müjdesi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kemer Beldibi’nde 4,7 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenileneceğini açıkladı; çalışmaların turizm sezonuna yetiştirileceğini duyurdu.
Dr. Süleyman Basa: “Kıbrıslı gençler esaretin değil cesaretin çocuklarıdır” Ülke gençliğine uygulanan spor izolasyonlarını futbol üzerinden anlatan ve bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan “Ceza Sahası” belgeselinin gala gecesi, Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Birinci Medya Kurumu Kurucu Baş
MAKÜ gururlandırdı! 3 alanda sıralamada MAKÜ, Times Higher Education 2026 Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralamalarında iki yeni alanı daha ekleyerek ilk kez üç disiplinde dünya üniversiteleri arasında yer aldı.