Ünlü yıldızın doğum gününde tek Türk işadamı


Gündem 20.10.2021 11:30:00 0
Ünlü yıldızın doğum gününde tek Türk işadamı

Uzun yıllar İzmir’de yaşayan ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamasının ardından yurtdışına yerleşen iş adamı Cesur Durak, aktris ve yapımcı Kira Reed Lorsch’un yeni filminin ilk tanıtımına ve aktrisin doğum gününe katıldı.

İZMİR(İGFA)- Romanya'nın detox uzmanı olarak bilinen Türk olan işadamı Cesur Durak, Romen basınında bilinen bir isim. Geçtiğimiz Temmuz ayında Forbes dergisinin Cannes’daki ödül töreninde kendisiyle tanışan Emmy ödüllü Aktris/yapımcı Kira Reed Lorsch tarafından oynadığı ''Love on the Rock movie'' sinema filminin ilk gösterimine ve doğum günü partisine katıldı. 

Cesur Durak, filmin premieri ile aynı gün doğum günü olan Kira Reed Lorsch'a 40 yıllık Türk el dokuma kilimi hediye etti. Kira Reed Lorsch ile arkadaşlıklarının Fransada’ki ödül töreninde başladığını söyleyen Durak şöyle devam etti; "Törende sağlık üzerine konuşmam ve Forbes dergisinin bir sonraki organizasyonunu Türkiye Bodrum’da yapması için davet etmemden sonra Kira gelip benimle tanıştı. Arkadaşlığımız devam ediyor" dedi.


Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak