VALİ ARSLANTAŞ'TAN MİRAÇ KANDİL MESAJI


Yaşam 10.03.2021 00:11:00 0
VALİ ARSLANTAŞ

BURDUR Valisi Ali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:
 
“Çarşamba Günü'nü Perşembeye bağlayan gece, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’in ihsan ve hikmet yüklü yolculukla Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya oradan da Cenab-ı Allah'ın huzuruna yükseldiği Miraç Gecesini idrak edeceğiz.
 
Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açık olduğu  bu müstesna, mübarek geceler,  gönüllerimizin aydınlandığı, maneviyatımızın tazelendiği çok özel gecelerdir.
 
Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınarak yapacağımız duaların, milli birlik ve beraberliğimizin devamına, bütün İslam alemi ve insanlığın huzuruna katkıda bulunarak, sağlık ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
 
Bu duygular içerisinde yapacak olduğumuz duaların kabul olması dileğiyle, başta Burdurlu hemşerilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve bütün İslam Alemi'nin Miraç Kandili en kalbi duygularımla  kutluyorum." dedi.


TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI