Vali Bilgihan muhtarlarla bir araya geldi

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.


Gündem 18.10.2024 22:47:00 0
Vali Bilgihan muhtarlarla bir araya geldi

Programda yaptığı konuşmada muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutlayan Vali Bilgihan, “Muhtarlarımız, kamu kurumlarımızın hizmetlerin yürütülmesinde, sorunların ile ilgili çözüm önerilerin geliştirilmesinde, genel güvenliğin asayişin sağlanmasında kamu sağlığının tesisine kadar çok farklı ve çok çeşitli görevleri var.
Seçildiği gün itibariyle köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza eşit düzeyde etkin, hızlı ve verimli bir şekilde hizmetlerin sunulmasında aracılık etme görevinde olan Mundarlarımızın her zaman yanında olacağımızı, birlikte hareket edeceğimizi, bu mesaiyi birlikte paylaşacağımızı bilmelerini istiyorum" dedi.
Programa başta Vali Tülay Baydar Bilgihan olmak üzere Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl Genel Meclis Başkanı Levent Tokmaker, İl Genel Meclisi Üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.

Gelendost'ta Mehmet Nuri Akyüz bilgisayar laboratuvarı açıldı Isparta’nın Gelendost ilçesi Yenice Köyü’nde İpek ve Petek AKYÜZ kardeşler tarafından baba ve anneleri anısına yaptırılan tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı hizmete girdi.
Chp genel başkanı Özgür Özel Alanya belediyesini ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Alanya Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye anı defterini imzalayan Genel Başkan Özel, "Emanete en iyi şekilde bakacağınıza yürekten inanıyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi.
Vali Bilgihan muhtarlarla bir araya geldi Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
“Belediye ile vatandaşlar arasındaki en önemli köprü muhtarlardır” Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi beraberinde merkez ve merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Isparta Valisi Abdullah ERİN’in 19 ekim muhtarlar günü mesajı Isparta Valisi Abdullah Erin: "Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatımız ilk olarak Osmanlı döneminde 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve 19 Ekim 2015 tarihinden itibaren “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmiştir.