Vali Erin'den Eğirdir meyvecilik araştırma enstitüsü’ne ziyaret

Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret ederek, yürütülen bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Erin, enstitünün tarım ve meyvecilikteki katkılarına dikkat çekerek personele teşekkür


19.06.2025 22:54:00 0
Vali Erin

Isparta Valisi Abdullah Erin, ilimiz ve ülkemiz tarımına önemli katkılar sağlayan Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Enstitü Müdürü Dr. Şerif Özongun’dan kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Vali Erin, enstitüdeki faaliyetleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Tarım ve meyvecilik alanında yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla bölgeye ve ülke genelindeki üreticilere önemli destekler sunan enstitüye övgüde bulunan Vali Erin, "Enstitümüzün tüm personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Isparta’nın tarımsal potansiyelinin değerlendirilmesi ve yenilikçi üretim tekniklerinin desteklenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

4 kişi görseli olabilir
7 kişi, hastane ve şunu diyen bir yazı 'OIAT T.C. TARIM TARIMVEORMAN VE ORMAN BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR TIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEYVECİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ A BLOK DOON' görseli olabilir
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve
Duruşmadan Mangala: CHP’li Yöneticilerden Tepki Çeken Görüntüler Muhittin Böcek’in rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşmasına destek vermek için Antalya’ya gelen CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki yöneticiler, duruşma devam ederken adliyeden ayrılıp Konyaaltı’nda mangal keyfi
Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez Kaymakamlığı binasında silah seslerinin duyulduğu bildirildi. Olayın ardından binada bulunan vatandaşlar ve çalışanlar tedbir amacıyla tahliye edildi.