Van’da 306 kilogram uyuşturucuya el kondu


Gündem 14.06.2021 14:30:00 0
Van’da 306 kilogram uyuşturucuya el kondu

Van ve Hakkaride gerçekleştirilen ortak narkotik operasyonunda 306 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

VAN (İGFA) - Van İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürütenlere yönelik operasyon düzenledi.
Van ve Hakkari Narkotik Suçlarla Mücadele şubelerince gerçekleştirilen ortak operasyonda, durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Yapılan operasyonda araca gizlenmiş 455 paket halinde 256 kilogram uyuşturucu çıktı. Narkotik köpeği "Rexo" ile yapılan aramada, İpekyolu ilçesinde de şüphe üzerine durdurdukları araçta narkotik köpeği "Magnum" ile arama yapan Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 99 paket halinde 50 kilo 815 gram eroin ele geçirdi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI