VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK

Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba


Gündem 19.04.2024 23:11:00 0
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK

1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti.

Merhum başkanın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Asri Mezalıkta kılınacak olan cenaze Namazının ardından toprağa verilecek.

Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Başdeğirmen, Zeynelgil için belediye önünde tören düenleyeceğini açıkladı.

İşte o açıklaması

1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı yapan Ziya Zeynelgil Başkanımızın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

20 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da ikindi namazı öncesi Belediye Binamız önünde helalleşme ve tören yapılacaktır.


Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti
KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI
ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI
Marmaris'te karaya oturan tekne kurtarıldı Marmaris'te karaya oturan tekne kurtarıldı
Trabzon'dan Abu Dabi'ye direkt uçuşlar başlıyor Trabzon'dan Abu Dabi'ye direkt uçuşlar başlıyor