Yapılacak yeni Otogar'da Dağ sülieti olan çatılar kaldırılıyor Kapatmanın maliyeti 54 milyon


Gündem 1.04.2021 22:51:00 0
Yapılacak yeni Otogar

Dağ sülieti olan çatılar kaldırılıyor Kapatmanın  maliyeti 54 milyon


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bire Bir programında Yeni Otogar Projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yeni Otogar ve AVM inşaatında dağ sülietine benzesin diye yapılan ve kapatma maliyeti 54 milyon TL olan çatıların kaldırılacağını açıkladı. Yeni Otogar tarafındaki çelik çatıların kaldırılarak yerine başka bir çatı projesi uygulanacağını belirten Başdeğirmen, “hocalarımızdan son raporu aldık. Dağa benzetilsin diye yapılan çelik çatının otogara denk gelen kısmını kaldırıyoruz. Kapatmanın maliyeti 54 milyon. Kapatsakta üzerine binecek cam ağırlığı taşıma kapasitesinin üzerinde. Teknik olarak sıkıntılı. Yanlış anlaşılmasın sadece dağ sülietine benzeyen dalgalı bölüm kalkacak. Diğer tonos çatı ve düz çelik çatılar duracak. Hemen otogarda ihaleye çıkacağız” dedi.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti