Gündem

Gündem Haberleri

Yeni Malatyaspor hayata döndü


Gündem 16.10.2021 23:00:00 0
Yeni Malatyaspor hayata döndü

Süper Ligde zor günler geçiren Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, hocası Marius Sumudica ile çıktığı ilk karşılaşmada Adana Demirsporu deplasmanda devirdi.

Süper Lig'in 9. haftasında Adana Demirspor ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kozlarını paylaştı. Adana'da oynanan mücadeleyi Yeni Malatyaspor 2-0'lık skorla kazandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 36. dakikada Tetteh ve 54. dakikada Deli kendi kalesine kaydetti. Bu sonuçla birlikte Adana Demirspor 4 maç sonra kaybetti ve 12 puanda kaldı. Yeni Malatyaspor'un puanı 9 oldu.

 


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.