Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!


Gündem 2.04.2024 18:53:59 0
Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, seçimlerin bir dönüşüm ve uyanışın habercisi olduğunu kaydett.

ANKARA (İGFA) - Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, "Yerli ve Milli Parti, Er Geç iktidar olacak. Ama Çok Geç Değil!!" diyerek, Türkiye siyasetinde dengeleri değiştirecek bir iddiayı ortaya koydu.

Genel Başkan Mutlu, seçimin iktidara gereken dersi vermek için bir fırsat olduğunu belirterek, "Aynı zamanda, değişime ayak uyduran CHP'ye verilen bir şanstır. İstikrarsızlık abidesi olarak görülen İyi Parti'yi ve diğer partileri politik sahneden silmek için bir vesiledir" diye konuştu.

Genel Başkan Mutlu, Yerli ve Milli Parti'nin önünün açık olduğuna ve ilk genel seçimlerde tüm oyları toplayacaklarına olan inancını dile getirerek, "Genç liderimiz ve dinamik kadromuzla kuruluşumuzu tamamladık. Yeni ve diri bir 3. parti olarak ilk genel seçimde tüm oyları toplayacağımızdan eminiz. Çünkü bizim gücümüz, sadece Allah’ımıza ve milletimize dayanmaktadır. Vatanımıza, bayrağımıza, anayasanın ilk dört maddesine ve Atatürk ilkelerine olan bağlılığımız bizim için kutsal değerlerdir" diye konuştu.

"Yerli ve Milli Parti olarak Türkiye'nin dört bir yanında sesimizi duyurmaya devam edeceğiz ve 'Bekle bizi Türkiye' diyoruz. Bu seçim, gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin ilk adımıdır," diyen Mutlu, partinin ve üyelerinin vatansever mücadelesine vurgu yaptı. Yerli ve Milli Parti, tüm Türkiye'yi kapsayacak bir iktidar yolunda ilerlerken, Teoman Mutlu'nun liderliğinde, ülkenin demokratik ve milli değerlere olan inancını pekiştirecek adımlar atmaya devam edeceğini belirtti.

Uluborlu’da yaban domuzu popülasyonuna karşı kontrollü av Uluborlu Belediyesi, artan yaban domuzu popülasyonunun tarım arazilerine ve vatandaşların güvenliğine zarar vermesini önlemek amacıyla kontrollü av çalışması gerçekleştirdi; yaklaşık 25 domuz etkisiz hale getirildi.
Kaş–Anamur arasında denizde fırtına uyarısı Meteoroloji, Kaş–Anamur hattında denizde fırtına uyarısı yaptı. Rüzgârın 6–8 kuvvetinde (50–75 km/s) eseceği belirtilirken, balıkçılar ve denizciler için dikkat çağrısı yapıldı.
Isparta Haltercileri Türkiye Şampiyonasında Madalyaları Topladı 27 Ocak – 1 Şubat 2026 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar – Gençler – Büyükler Ferdi Halter Türkiye Şampiyonasında Isparta sporcuları büyük başarı gösterdi.
Dereboğazı yolu’nda radar denetimleri en üst seviyeye çıkarıldı Isparta–Antalya karayolunda son dönemde art arda yaşanan ve can kayıplarıyla sonuçlanan trafik kazalarının ardından emniyet güçleri harekete geçti. Dereboğazı Yolu’nun en riskli noktalarında radar ve hız denetimleri sıklaştırıldı.
“Aşkın Yaşı Yoktur”: Seydikemer’de 81’lik Damat ile 61’lik Gelin Nikâh Masasında Seydikemer’de 81 yaşındaki Yusuf Can ile 61 yaşındaki Emine Taştan, resmi nikâhla dünyaevine girerek “aşkın yaşı yoktur” sözünü bir kez daha kanıtladı.