Yeşildere’de 88 öğrenci güvenli trafiği eğlenerek öğrendi

Burdur Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, Yeşildere İlk ve Ortaokulu’nda 88 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi.


Asayiş 6.12.2024 00:36:00 0
Yeşildere’de 88 öğrenci güvenli trafiği eğlenerek öğrendi

Burdur Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, 5 Aralık 2024 tarihinde Yeşildere İlk ve Ortaokulu’nda düzenlediği eğitim semineriyle öğrencilere trafik güvenliği ve jandarma teşkilatını tanıtma konularında farkındalık kazandırdı. Seminere 88 öğrenci ve 3 öğretmen katıldı. Eğitim, güvenli trafik bilincinin aşılanması ve öğrencilerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken kuralları öğrenmesini amaçladı.

Seminerde, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya geçme yöntemleri, yaya geçidi kullanımı, emniyet kemeri takmanın önemi ve genel trafik kuralları gibi konular ele alındı. Öğrencilerin ilgisini çeken Tim Jandarma çizgi filmi, kuralların eğlenceli bir şekilde aktarılmasını sağladı. Etkinlik boyunca, jandarma teşkilatının görev ve sorumluluklarına ilişkin bilgilendirme de yapıldı.

468650450 1078488010958136 763123051510545387 N

"Trafik Güvenliği Geleceğimiz İçin Çok Önemli"

Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, bu tür eğitim seminerlerinin toplumda bilinçli bireyler yetiştirilmesi için önemine dikkat çekti. Öğrenciler ve öğretmenler seminerden memnuniyetlerini dile getirirken, trafik kurallarının günlük yaşamda ne kadar önemli olduğu bir kez daha vurgulandı.

Antalya İddianamesi Genişliyor: 50 Milyon TL İddiası Kayda Girdi Antalya İddianamesinde CHP’ye 50 Milyon TL İddiası
Basın Kuruluşlarına 7,5 Milyar TL’lik KGF Destekli Krediye TİMBİR’den Teşekkür Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, basın kuruluşlarına yönelik 7,5 milyar TL tutarındaki KGF destekli kredi paketine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Basın İlan Kurumu’na teşekkür etti.
BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin’den Isparta çıkarması BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek kentin Batı Akdeniz ihracatındaki payını ve ihracat potansiyelini değerlendirdi
Seçim sürecine 10 milyonluk gölge Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında şüpheli ifadesi, CHP’li Ali Mahir Başarır’a nakit para ve daire verildiği iddiasını gündeme taşıdı.
Keçiborlu’da muhtarlar kahvaltıda buluştu: Köylerin geleceği masaya yatırıldı Keçiborlu’da köylerin geleceği konuşuldu. Aydoğmuş Köyü Muhtarı Recep Coşgun’un davetiyle düzenlenen kahvaltı programında Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ile köy muhtarları bir araya gelerek, ilçeye bağlı 1 belde ve 14 köyün s