Yeşildere’de 88 öğrenci güvenli trafiği eğlenerek öğrendi

Burdur Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, Yeşildere İlk ve Ortaokulu’nda 88 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi.


Asayiş 6.12.2024 00:36:00 0
Yeşildere’de 88 öğrenci güvenli trafiği eğlenerek öğrendi

Burdur Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, 5 Aralık 2024 tarihinde Yeşildere İlk ve Ortaokulu’nda düzenlediği eğitim semineriyle öğrencilere trafik güvenliği ve jandarma teşkilatını tanıtma konularında farkındalık kazandırdı. Seminere 88 öğrenci ve 3 öğretmen katıldı. Eğitim, güvenli trafik bilincinin aşılanması ve öğrencilerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken kuralları öğrenmesini amaçladı.

Seminerde, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya geçme yöntemleri, yaya geçidi kullanımı, emniyet kemeri takmanın önemi ve genel trafik kuralları gibi konular ele alındı. Öğrencilerin ilgisini çeken Tim Jandarma çizgi filmi, kuralların eğlenceli bir şekilde aktarılmasını sağladı. Etkinlik boyunca, jandarma teşkilatının görev ve sorumluluklarına ilişkin bilgilendirme de yapıldı.

468650450 1078488010958136 763123051510545387 N

"Trafik Güvenliği Geleceğimiz İçin Çok Önemli"

Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, bu tür eğitim seminerlerinin toplumda bilinçli bireyler yetiştirilmesi için önemine dikkat çekti. Öğrenciler ve öğretmenler seminerden memnuniyetlerini dile getirirken, trafik kurallarının günlük yaşamda ne kadar önemli olduğu bir kez daha vurgulandı.

Mecliste Gergin Anlar: “Başarısız ve Beceriksiz” Çıkışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Şubat ayı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi’ndeki altyapı sorunları üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i sert sözlerle eleştirdi.
“Kazadan Kurtulan Oğuz dehşeti anlattı” Antalya’da 10 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulan üniversite öğrencisi Oğuz, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Otobüsün içi bir anda cehenneme döndü” dedi.
Yenişarbademli’de doğalgaz çalışmaları resmen başladı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, Torosgaz Isparta İl Müdürü Mehmet Şanlı’yı ilçede ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede doğalgaz altyapısı ve planlanan enerji yatırımları ele alındı; ilçeye doğalgaz arzı için çalışmal
Isparta’da Aziz Şehitler Dualarla yâd edildi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından Ocak ve Şubat aylarında şehadet mertebesine ulaşan kahraman şehitler için mevlid-i şerif programı düzenlendi.
İhracatta dijitalleşme ve markalaşma çağrısı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2026 yılı Ocak ayı ihracat verilerini değerlendiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, Isparta’nın yılın ilk ayında 34 milyon 815 bin dolar ihr