Gündem

Gündem Haberleri

YİNE AYNI GÜRUH SOKAKLARA ÇIKTI


Gündem 2.02.2021 21:26:00 0
YİNE AYNI GÜRUH SOKAKLARA ÇIKTI

Kadıköy halkı, sokaklarda sloganlar atarak eylemde bulunan gruba tencere ve tava çalarak destek verdi.

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu için başlatılan protestolar yeni bir boyuta ulaştı. Dün akşam saatlerinde üniversite önünde toplanan bazı eylemciler, rektörlük binasını işgal etmeye çalıştı.

Eylemcilerin işgal girişimi polis ekipleri tarafından engellenirken, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bugün ise Kadıköy'de bir araya gelen başka bir grup, gözaltına alınan şahıslara destek olma amacıyla protesto düzenledi.

KADIKÖY SOKAKLARINDA TENCERE TAVA SESLERİ

Kalabalık grup sokak aralarında sloganlar atarak yürürken, Kadıköy halkı da destekten geri kalmadı. İlçe sokaklarında tencere ve tava sesleri yükseldi.


Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.