Gündem

Gündem Haberleri

Yozgat için 8 parti ittifak yaptı

Yozgat’ta muhalefete mensup 8 partinin il başkanı, ilin sorunları için DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz’ın çağrısı üzerine bir araya gelerek, ‘Yozgat ittifakı’nı oluşturdu.


Gündem 15.02.2021 10:30:00 0
Yozgat için 8 parti ittifak yaptı

YOZGAT (İGFA) -   Yozgatta DEVA Partisinin ev sahipliğinde Çamlık Otelinde bir araya gelen 8 parti, ilin sorunları ve çözüm önerileri için aynı masa etrafında buluştu. Toplantıya CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, İYİ parti İl Başkanı Metin Özışık, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, Büyük Birlik Partisi  İl Başkanı Kemal Korkmaz , DP İl Başkanı Hüsamettin Üzümveren , SP İl Başkanı Cemil Işıksoy, YRP İl Başkanı Nihat Kayhan  ve DSP İl Başkanı Nevzat Uçar, her ay sorun tespit çalıştayları düzenleme ve ortak hareket etme kararı aldı.

Toplantıda alınan ortak kararlar ile komisyon oluşumunun planladığını belirten Başkan Yılmaz, Yozgatın kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak için yeni bir ittifak modeli oluşturan muhalefete mensuplar partilerin aylık çalıştay toplantıları düzenleyeceklerini söyledi. Yılmaz, Yozgata ilişkin belirlenecek sorun ve konuları kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek, toplantının ilkinin BBP İl Başkanı Kemal Korkmazın ev sahipliğinde gerçekleştireceklerini belirterek, "Her ay düzenli olarak basın açıklaması ile duyuracağımız tespitlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. 


Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak