Zeybekçi kirazlıtepe açılışı için Isparta'ya geliyor

Isparta Belediyesi, şehrin önemli turistik bölgelerinden biri olan Kirazlıdere’nin üst kısmında, panoramik şehir manzarasına sahip Kirazlıtepe Kafe Restoran’ı tamamladı.


Siyaset 30.10.2024 01:53:00 0
Zeybekçi kirazlıtepe açılışı için Isparta

 Yeni tesisin 700 kişilik kapasitesiyle, geniş bir yelpazede hizmet sunması hedefleniyor. Kirazlıtepe Kafe Restoran’ın menüsünün, Isparta’da halk arasında sevilen bir diğer mekan olan Atatürk Çay Bahçesi’nin menüsüne benzer olacağı öğrenildi. Restoranın açılış töreni, 3 Kasım Pazar günü düzenlenecek. Açılışa, Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı öğrenildi.

Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Delibalta: “Isparta, yerel yönetimde Türkiye’ye örnek” Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Muhtar ve yerel yönetim iş birliğinde Isparta Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek old
BHA'ya konuşan Adalet Bakanı Gürlek: “Futbol sektörünün temiz kalması şart” Adalet Bakanı Akın Gürlek, Çaykur Rizespor’un Ankara’daki iftar programında, futbolda temiz eller operasyonunu hatırlatarak sektörün şaibeden uzak kalması gerektiğini vurguladı.
Antalya'da Köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye ç
Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.