ISPARTA'DA YAŞAYAN GÜMÜŞHANE'LİLER DOĞRU ADAMLARLA YOLA DEVAM DEDİ

AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYI YAKUP KÜTÜK, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ISPARTA'DA YAŞAYAN GÜMÜŞHANE'LİLER DERNEĞİNİ ZİYARET EDEREK 14 MAYIS SEÇİMLERİ İÇİN DESTEK İSTEDİ.


Siyaset 9.05.2023 22:38:00 0
ISPARTA

Ak Parti Milletvekili adayı Yakup Kütük, ziyaret ettiği Gümüşhane'liler derneğinde 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Neden Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verilmesi gerektiğini anlattı. Kütük: "Bizim bu ülkede istikrarlı bir şekilde büyümemiz için, yarınlarımıza güvenle bakmamız için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'ye güçlü bir şekilde destek vermemiz lazım. Dedi. 

Bizim bugünlere ne badireler aşarak geldiğimizi hepiniz az çok biliyorsunuz. İnançlarından dolayı, fikirlerinde dolayı, ürettiklerinde dolayı baskılara maruz bırakıldı bu ülkenin çocukları… Kardeşi, kardeşe kırdırdılar. Bugün işbirliği yaptıkları terör örgütü uzantılarını şirin göstermeye çalışıyorlar. Terör mağduru 50 bin insanımızın kanında kirli elleri olan teröristleri meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Kandilde açıklama yapan teröristlerin sözde yöneticileri Sayın Cumhurbaşkanımızı indirme talimatı veriyor. Pensilvanyadaki sinsi hain fetö Sayın Cumhurbaşkanımızı indirmek için bunlara gizleden destek ve talimat veriyor. Bizler bunlara müsaade edecekmiyiz? Bizler bu şer ittifakına fırsat verecekmiyiz? Tabiki vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta Gümüşhane'li kardeşlerimiz ile bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız. Onları sandıklara gömeceğiz.

Yakup Kütük: "Bizler bu ülkenin ulaşımını, ekonomisini, eğitimini, sağlığını, turizmini, sosyal yaşamını en iyi seviyelere getirdiğimiz gibi savunmasınıda en iyi konuma getirdik. Milli ve yerli silahlarımızı, uçaklarımızı, ihlarımızı, sihalarımızı, tanklarımızı, araçlarımızı yaptık. Kendi öz kaynaklarımızı çıkarıp milletimizin emrine vermeye hazırlanıyoruz. Allah aşkına Akdeniz'de gaz bulup çıkarıyoruz bunu Rusya'dan getirdiler diyorlar. O kadar çalışma yaptık bunu gördüler ama yine bunun yalanını söylüyorlar. Bir zamanlar terör yuvası olan Gabar dağında petrol çıkarıyoruz. Onada inanmıyorlar. Bakın Kurban olduğum yüce Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ne kadar çok seviyor, işlerini kolaylaştırıyor. Bu deprem affetin de 11 ilimiz ciddi şekilde yıkıldı. Yaklaşık 2 trilyon zararımız oldu. Bunun yarısı Gabar dağında çıkan petrolle karşılayacağız. Bu müjde gibi daha nice müjdeler alıyoruz. Her gün yeni bir kaynağımızı çıkarıyoruz. Doğalgaz, petrol, altın gibi daha nice kaynakalarımız gün yüzüne çıkacak. Bu ancak güçlü ve dirayetli yönetimle olur. Bu ülke birbirini yönetemeyen farklı görüşte olan adamlarla yönetilmez. Bunların derdi ülkenin kalkınması ve büyümesi değil. Bunların derdi tekrardan ülke eski günlerdeki gibi güçsüz ve tamamen dışarıya bağlı bir ülke haline getirmektir. Tabii ki benim Gümüşhane'li kardeşlerim bunlara müsaade etmez. Şekline ifadelere yer verdi.

 

 


Sakarya'da tasarruf adımlarında yeni hamle... Kiralanan birimler taşınacak Sakarya'da tasarruf adımlarında yeni hamle... Kiralanan birimler taşınacak
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 3-9 Haziran Alanya kampı kadrosu açıklandı A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 3-9 Haziran Alanya kampı kadrosu açıklandı
Konya'dan İslam dünyasına ortak çağrı Konya'dan İslam dünyasına ortak çağrı
İzmir Selçuk'ta çiftçiler bilgilerini paylaştı İzmir Selçuk'ta çiftçiler bilgilerini paylaştı
Yaza 'Merhaba' dediler Yaza 'Merhaba' dediler